Abonneren

Verenigde Vleugels is het enige onafhankelijke Nederlands tijdschrift dat geheel is gewijd aan de Nederlandse en Belgische luchtvaarthistorie. Inmiddels uitgegroeid tot het meest toonaangevende luchtvaarthistorisch blad in Nederland en België, mogen wij ons verheugen in een alsmaar groeiende belangstelling. Het abonnementsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december als u zich in de loop van het jaar aanmeldt ontvangt u, indien nog voorradig, de reeds uitgekomen nummers. Als welkomsgeschenk ontvangt u een door Verenigde Vleugels uitgegeven boekje Uitgelicht, een serie over vliegtuigtypen. U heeft de keus uit twee uitgaven. De Fokker F.VII-3m of de Sud Aviation SE 210 Caravelle. (In de box ‘opmerkingen’ kunt u aangeven welke keus u heeft gemaakt) Naast het blad ontvangt u ook zesmaal per jaar onze Nieuwsbrief. Hierin leest u o.a. Een vooruitblik op het komende nummer, nieuws, aanbiedingen en een uitgebreide agenda van komende activiteiten.

Abonneren op Vleugels

Heeft u interesse in de historie van de luchtvaart en u zou graag meer daarover willen lezen, neem nu een abonnement en klik op abonneren en kijk wat de aanbieding is.

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
Bestellen

Verkoop oude exemplaren

Zolang de voorraad strekt kunt u oude nummers van Verenigde Vleugels bestellen. Op de pagina Verschenen artikelen vindt u alle reeds verschenen artikelen.

Geef u op als abonnee

Om ons werk te doen hebben wij ook veel vrijwilligers nodig. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer wij kunnen doen. Als u zich wilt opgeven, kruis dan onderstaand hokje aan. Voor meer informatie, stuur een email naar info@verenigdevleugels.nl.

Dank voor uw bericht