Heeft u interesse in de historie van de luchtvaart en u zou graag meer daarover willen lezen, neem nu een abonnement en klik op abonneren en kijk wat de aanbieding is.Verenigde Vleugels is het enige onafhankelijke Nederlands tijdschrift dat geheel is gewijd aan de Nederlandse en Belgische luchtvaarthistorie. Inmiddels uitgegroeid tot het meest toonaangevende luchtvaart historisch blad en mogen wij ons verheugen in een alsmaar groeiende belangstelling. Het abonnementsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Als u zich in de loop van het jaar aanmeldt ontvangt u, indien nog voorradig, de reeds uitgekomen nummers. Als welkomstgeschenk ontvangt u een door Verenigde Vleugels uitgegeven boekje. 

uitgelicht_fokker_f7-3m.png
Aanbieding

Er is een serie, ‘Uitgelicht’, over vliegtuigtypen, Waarin reeds vier delen zijn verschenen. De tweede serie, ‘DossierX’, gaat over verschillende onderwerpen uit de historische luchtvaart. Zie onze webwinkel voor meer informatie. (In de box ‘opmerkingen’ kunt u aangeven welke keus u heeft gemaakt) Naast het blad ontvangt u ook maximaal zesmaal per jaar onze Nieuwsbrief. Hierin leest u o.a. Een vooruitblik op het komende nummer, nieuws, aanbiedingen en een uitgebreide agenda van komende activiteiten. Het jaarabonnement is € 32,50. Donateurs van geassocieerde leden ontvangen € 5,00 korting op het jaarabonnement. 

U kunt het abonnement bestellen via info@verenigdevleugels.nl

Neem een abonnement en ontvang een welkomstgeschenk
 

Geef u op als abonnee
Ik kies één van de volgende uitgave:

Om ons werk te doen hebben wij ook veel vrijwilligers nodig. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer wij kunnen doen. Als u zich wilt opgeven, kruis dan onderstaand hokje aan. Voor meer informatie, stuur een email naar info@verenigdevleugels.nl.

Dank voor uw bericht