Heeft u interesse in de historie van de luchtvaart en u zou graag meer daarover willen lezen, neem nu een abonnement en klik op abonneren en kijk wat de aanbieding is. Verenigde Vleugels is het enige onafhankelijke Nederlands tijdschrift dat geheel is gewijd aan de Nederlandse en Belgische luchtvaarthistorie. Inmiddels uitgegroeid tot het meest toonaangevende luchtvaart historisch blad en mogen wij ons verheugen in een alsmaar groeiende belangstelling.

 

Het jaarabonnement is € 34,75. Het abonnementsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Als u zich in de loop van het jaar aanmeldt ontvangt u, indien nog voorradig, de reeds uitgekomen nummers. Als welkomstgeschenk ontvangt u een door Verenigde Vleugels uitgegeven boekje. Voor meer informatie over deze uitgaven zie onze webwinkel.

vleugels_3_2020_v1_omslag_b.jpg

Geef u op als abonnee
 

Ik geef me op!

Om ons werk te doen hebben wij ook veel vrijwilligers nodig. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer wij kunnen doen. Als u zich wilt opgeven, kruis dan onderstaand hokje aan. Voor meer informatie, stuur een email naar info@verenigdevleugels.nl.