Vleugels 2020/3

vleugels_3_2020_v1_omslag_b.jpg

Themanummer: Vliegende Hollanders
Over de door de AVROTROS uit te zenden TV serie die vanaf september te zien is op NPO1. Omdat veel bij Vleugels aangesloten organisaties betrokken zijn geweest bij het tot stand komen van deze drama-serie vonden wij het gepast daar ook een Vleugels aan te wijden. Naast enkele historische verhalen, ook veel informatie over het tot stand komen van deze serie.

 

Juni

1  Museum Crash – Rijsenhout  Opening expositie en lezing Ed Beekman 100 jaar Fokker, aanvang om 13:00 uur. 

                
9/10  Oostwold Airshow          Op eerste en tweede Pinksterdag vindt de Oostwold Airshow plaats. Grote publiekstrekker’s zijn de historische warbirds. Er is een static display, een airmarkt en er zijn acteurs die de betreffende tijd levendig illustreren.

Info: www.oostwold-airport.nl 


14/15 Luchtmachtdagen Volkel  Info: https://www.defensiedagen.nl/

luchtmachtdagen


15/16  Classic Cars & Aeroplanes. Een weekend vol klassieke vliegtuigen en auto’s. Open vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur. Entree € 5,-    Info: https://cca-seppe.nl (op 14,15 en 16 juni ballonvaarten vanaf 20.00 u, mits goed weer).

Meer agenda

Abonneren op Vleugels

Zojuist verschenen

Het tijdschrift voor de Nederlandse luchtvaart historie

Heeft u interesse in de historie van de luchtvaart en u zou graag meer daarover willen lezen, neem nu een abonnement en klik op abonneren en kijk wat de aanbieding is. 

Agenda

uitgelicht_lockheed.png

De laatste Uitgelicht uitgave Nr. 4:
Lockheed Constellation
naar het ultieme verkeers-

vliegtuig met zuigermotoren.
Nu in onze winkel

 

Foto 1 de auteur van dit artikel en regi

Oude exemplaren

Zolang de voorraad strekt kunt u oude nummers van Verenigde Vleugels bestellen. Op de pagina Verschenen artikelen vindt u alle artikelen van voorgaande nummers.

vleugels UITGAVEN

uitgelicht_lockheed.png